10-jarig jubileum! Open Dag in Abbenes op 7 mei


10-JARIG JUBILEUM! OPEN DAG ABBENES 7 MEI

 

Komt u ook naar onze Open Dag? Wij organiseren dit jaar een groots evenement in Abbenes, ter ere van ons 10-jarig bestaan! Met workshops om aan deel te nemen (binnenkort meer info), kraampjes om dierenproducten te kopen, goede catering, playground voor de kids en rondleidingen in het dierenhotel.

Honden zijn zeer welkom! Wij gaan op de speelweides een puzzelparcours en een behendigheidsparcours uit zetten! Komt u een wedstrijdje doen?


Roofvogelshow 

Tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u kennismaken met roofvogels en uilen! De dieren zijn getraind om geaaid te worden en komen graag op uw arm zitten! Stichting E&N Roofvogels geeft informatie over verschillende soorten roofvogels, ook heel leuk voor kinderen!Locatie

Dierenhotel Pocahondas

Kaagweg 16

2157 LH Abbenes

Email: abbenes@pocahondas.nl

Tel.: 0252-544182 of 06-47106485


Reactie schrijven

Commentaren: 0