Over ons en ons bedrijf

Beste dierenliefhebber, graag stellen wij ons aan u voor.

 

Wij zijn Rita en Kees de Vos en vanaf juli 2006 hebben wij van onze hobby, huisdieren, ons werk gemaakt door de start van ons dierenhotel genaamd Pocahondas. 

 

Inmiddels hebben wij 2 vestigingen waarin wij met liefde en kennis uw dieren opvangen zodat u ze met een gerust hart kunt achterlaten.

 

Met vriendelijke groet,

Familie de Vos en het team van Pocahondas.


 

Zelf hebben wij twee Berner Sennenhonden: Raziva en Wish, en vier katten. Verder bestaat onze veestapel uit de katten Cody, Panda en Chester, de konijnen Simone, Zorro en Chika en twee cavia's. Buitenshuis hebben Rita en Ashanti liefhebberij in de paardensport, samen met hun paard Kathy.

In Amsterdam hebben we de katten Poeka, Layla, Jimmy en Ferdinand, de konijnen Flip en Flap, Peach en Pebbles en de cavia's Sneeuwwitje en Grietje.

 

Sinds 1 januari 2007 zijn wij aangesloten bij DIBEVO, de brancheorganisatie voor de huisdierenbranche en UBN geregistreerd bij het I&R HKB en aangesloten bij www.dierenpension.nl.

Rita behaalde het Vakbewaamheidsdiploma Honden- en Kattenbesluit in de zomer van 2008 en het diploma Dieren EHBO. Pocahondas B.V. is een SBB gecertificeerd opleidingsbedrijf. Daarnaast zijn wij ook ECABO gecertificeerd (relatienr. 9811187) voor een stage in de administratie van ons dierenhotel. De vaste medewerkers zijn allemaal in het bezit van het HBO òf MBO Diploma Dierverzorging, Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit én/of het Certificaat Praktijk Opleider. 

 

Samen met ons team van vaste medewerksters verzorgen wij 7 dagen per week uw huisdieren.. Daarbij worden we geholpen door ons trouwe weekend- en vakantiepersoneel, stagiaires en vrijwilligers. Nikki is onze Operationeel Manager en Guus onze financieel manager.

Uiteraard gaan wij zorgen voor een fijne vakantie van uw dier(en), waarbij vanzelfsprekend naast een prima verzorging ook véél persoonlijke aandacht hoort.

 

Wij hopen u binnenkort in ons Dierenhotel te mogen begroeten, zodat wij persoonlijk kennis kunnen maken met u èn met uw dier(en)!  Natuurlijk kunt u ons (op afspraak) vrijblijvend bezoeken om het vakantieverblijf van uw huisdier te leren kennen. Uw hond(en) lekker meenemen, zodat zij die eerste keer de sfeer/geuren én aansluitend het naar huis gaan ervaren, wat hun eerste verblijf bij ons prettiger maakt.