Over ons en ons bedrijf

Beste dierenliefhebber, graag stellen wij ons aan u voor.

 

Wij zijn Rita en Kees de Vos en vanaf juli 2006 hebben wij van onze hobby, huisdieren, ons werk gemaakt door de start van ons dierenhotel genaamd Pocahondas. 

 

Inmiddels hebben wij 2 vestigingen waarin wij met liefde en kennis uw dieren opvangen zodat u ze met een gerust hart kunt achterlaten.

 

Met vriendelijke groet,

Familie de Vos en het team van Pocahondas.


 

Zelf hebben wij een Berner Sennenhond: Wish, de kruising KangalxOwcharka Blossom, de Tibetaanse Mastiff Sari en vijf katten. Verder bestaat onze veestapel in Abbenes uit de katten Annabel, Panda en Pruttel, konijn  Mowgli en de syrische hamster Nina. In Amsterdam hebben we de katten Poeka, Alex, Drago en Ferdinand, de konijnen Crocky en Lays.

 

Sinds 1 januari 2007 zijn wij aangesloten bij DIBEVO, de brancheorganisatie voor de huisdierenbranche en UBN geregistreerd bij het I&R HKB en aangesloten bij www.dierenpension.nl.

Rita behaalde het Vakbewaamheidsdiploma Honden- en Kattenbesluit in de zomer van 2008 en het diploma Dieren EHBO. Pocahondas B.V. is een SBB gecertificeerd opleidingsbedrijf. Daarnaast zijn wij ook ECABO gecertificeerd (relatienr. 9811187) voor een stage in de administratie van ons dierenhotel. De vaste medewerkers zijn allemaal in het bezit van het HBO òf MBO Diploma Dierverzorging, Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit én/of het Certificaat Praktijk Opleider. 

 

Samen met ons team van vaste medewerksters verzorgen wij 7 dagen per week uw huisdieren.. Daarbij worden we geholpen door ons trouwe weekend- en vakantiepersoneel, stagiaires en vrijwilligers. Diede en Sacha zijn onze managementassistentes en Jennifer is onze financieel manager.

Uiteraard gaan wij zorgen voor een fijne vakantie van uw dier(en), waarbij vanzelfsprekend naast een prima verzorging ook véél persoonlijke aandacht hoort.

 

Wij hopen u binnenkort in ons Dierenhotel te mogen begroeten, zodat wij persoonlijk kennis kunnen maken met u èn met uw dier(en)!  Natuurlijk kunt u ons (op afspraak) vrijblijvend bezoeken om het vakantieverblijf van uw huisdier te leren kennen. Uw hond(en) lekker meenemen, zodat zij die eerste keer de sfeer/geuren én aansluitend het naar huis gaan ervaren, wat hun eerste verblijf bij ons prettiger maakt.