Kinderfeestje bij Pocahondas


 

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en vindt hij/zij het leuk om met dieren te knuffelen en er meer over te willen leren, dan bieden wij een compleet en bijzonder verjaardagsfeestje aan.

 

 

 

Dierenhotel Pocahondas verzorgt leuke, leerzame verjaardagsfeestjes of uitjes voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf of de klas. Kinderen maken zo kennis met het het werk van een Dierenhotel en de dieren die er verblijven.

 

Geweldig leuk voor alle kinderen die van dieren houden en dé gelegenheid om kinderen die thuis geen huisdieren hebben kennis te laten maken met de liefde van het dier. 

Het wordt een 2 tot 3 uur durende actieve en leerzame middag om niet snel te vergeten. In principe start een feestje om 14:00 uur. Andere tijden alleen in overleg.

 Er is zowel Nederlands als Engelstalige begeleiding aanwezig.


Programma:

De kinderen worden ontvangen in het dierenhotel door 1 of 2 begeleidsters, waar we starten met  het zingen voor de jarige, dan gaan we cake versieren, deze opeten en limonade drinken, en gaan we de jarige verwennen met de kadootjes.  Dit aan een gezellig versierde tafel met de jarige aan het hoofdeind.

Dan is het tijd voor de bezichtiging. De kinderen krijgen door het hele bedrijf een rondleiding met uitleg hoe dingen werken, waar je op moet letten, en wat de kinderen zelf wel mogen of juist niet kunnen. En natuurlijk hebben we gelegenheid om de katjes en de knaagdieren te ontmoeten.

De begeleiders hebben van te voren al gekeken welke honden geschikt zijn voor het partijtje. Dit houdt dus wel in dat de verzorger de honden aanwijst die geschikt zijn. Niet iedere hond is geschikt voor een kinderfeestje. Voor het parcourtje zullen 2 tot 4 honden gekozen worden.

Daarna moet er hard gewerkt worden! De gekozen honden gaan mee naar buiten, dan is het tijd om het behendigheid-parcours te doen met de honden. 

Daarna mogen de kinderen "Op de foto met je lievelingsdier". Ieder kind kiest de hond die ze het allerleukst vinden om samen mee op de foto te gaan. Graag hiervoor uw eigen camera meenemen, dit is voor ons het  makkelijkst.

 

Even een pauze: tijd voor limonade en chipjes. 

 

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gaan ze:         

             - een kleurplaat maken òf

             - een speurtocht maken door het bedrijf òf

             - een  quiz maken (met opdrachten door het hele bedrijf).

 

Als er nog tijd over is zal de begeleider kijken of er nog leuke activiteiten te doen zijn zoals: knuffelen borstelen en wassen van een hond. Hiermee krijgen de kinderen ook instructie en les over het verzorgen van de hond.

 

We spelen met een kinderfeestje altijd in op hoe de kinderen reageren op de dieren, bovenstaand zijn de opties die wij kunnen gaan doen, dit houdt niet in dat we alle activiteiten doen op een feestje. Wij kiezen de activiteiten uit aan de hand van de leeftijd, hoe ze reageren op de dieren etc.

 

Prijsuitreiking:
Voor alle kinderen is er aan het eind van het partijtje een persoonlijk Diploma Dierverzorging (dit houden we voor de kinderen graag als een verrassing). Natuurlijk is er van ons een kadootje voor de jarige.


Optie:

U kunt ervoor kiezen om het partijtje gezellig af te sluiten met een pannenkoek- en/of poffertjes maaltijd. Ook hierbij schenken wij limonade.

 

Kortom een geslaagde dieren-verjaardags middag waarin alles voor uw jarige kind wordt verzorgd, zonder rommel in eigen huis.

 

 


Kosten:

 

De minimale deelname is 6 kinderen, maximale deelname: 12 kinderen. 

 

Per kind : € 15,50 met een minimum van € 95,- inclusief cake of koek, limonade, chips en prijsjes/kado voor de jarige. 

 

Als u bij ons blijft eten zijn de kosten € 18,- per kind, met een minimum van € 120,-  

U mag als begeleider aanwezig zijn (koffie wordt verzorgd), als de kindjes + begeleiding blijven eten, dan rekenen wij hiervoor € 5,00 extra per persoon begeleiding.

Het gereserveerd aantal kinderen wordt berekend.

  

Reservering:
U kunt in overleg met ons reserveren voor woensdagmiddag, vrijdagmiddag, en zaterdag behalve in schoolvakanties.

Het is aan te raden om vroegtijdig te reserveren.

 

Annulering:

Wanneer een gereserveerd partijtje wordt afgezegd binnen een week, voor de besproken datum, zullen de voorbereidingskosten à € 50,00 in rekening worden gebracht.

Wijziging van de datum of afzeggen, langer dan een week tevoren kan kosteloos.

Bij afzegging op de dag zelf moeten wij helaas het volledige bedrag in rekening brengen, dit geldt ook voor het gereserveerd aantal kinderen.

 

Om over na te denken:

Wij hebben de ervaring dat kinderen soms spontaner en meer ongedwongen zijn als er geen ouders aanwezig zijn. Doordat wij een Aequor stage bedrijf zijn, zijn al onze medewerkers opgeleid tot het begeleiden van jongeren in groepen. Het is voor ons geen probleem als de kinderen zonder ouders/begeleiding bij ons zijn. 

Uiteraard is deze keuze geheel aan u!

 

Klik hier om het reserveringsformulier voor het kinderpartijtje in te vullen!