Dierenhotel Pocahondas Amsterdam

Welkom op de locatie in Amsterdam.

Sinds 2011 zijn wij de eigenaar van de locatie in Amsterdam-Osdorp aan de Lutkemeerweg, waar wij mooi afgelegen liggen en alle ruimte hebben. 
Vanaf de snelwegen  A9/A10/A4 is deze locatie makkelijk te bereiken. 


Honden en Puppy's 

Op deze locatie maken wij voor de honden gebruik van binnen- en buitenkennels. De binnen-kennels zijn netjes ingericht en voorzien van een lekkere warme mand en een pallet met kleedjes waar ze lekker op kunnen liggen. Tijdens het verblijf zoeken wij, in principe, voor uw hond een leuk maatje, behalve wanneer dit niet gewenst of mogelijk is. Uiteraard is er elk moment van de dag vers water aanwezig. De honden kunnen op deze locatie zelf kiezen of ze door het luik naar buiten gaan of dat ze gezellig binnen blijven. De honden kunnen hier ieder moment van de dag dus zelf kiezen of ze binnen of buiten zijn. Daarnaast gaan de honden ook 3x daags naar onze speelvelden waar ze hun behoeftes kunnen doen en natuurlijk gezellig met hun maatje kunnen spelen. In de zomermaanden zijn er op de speelvelden ook schaduwdoeken en schelpenbadjes te vinden, hier kunnen de honden even lekker de verkoeling opzoeken.

 

Voor de puppy’s onder ons hebben wij een speciaal programma. Wij proberen hier de socialisering te bevorderen en proberen hen met zoveel mogelijk rassen kennis te laten maken. Op deze manier hopen wij voor de puppy’s de kennel als positief te laten ervaren. 
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw Puppy-Paleis, waar puppy's tot ongeveer 6 maanden hun eerste tijd gaan doorbrengen. 


Katten

Op ons terrein hebben wij verschillende verblijven waar wij de katten huisvesten. De katten logeren uiteraard gescheiden van de honden. Alle verblijven zijn ingericht als een ''huiskamer'' die warm en speciaal is voor katten. Er zijn veel mandjes, krabpalen, klim- en slaapgelegenheden. Onze katten wonen in groepen, dat betekent dat ze allemaal lekker door de hele kamer mogen rondlopen en niet in een klein verblijf of kennel zitten. Iedere kat zoekt zijn eigen plekje, dit kan in een krabpaal zijn, een plekje in het buitenverblijf maar bijvoorbeeld ook op de bank. Met voeren van de katten letten wij er goed op dat iedere kat goed eet. Mocht er een wat langzamer eten dan kunnen wij deze even apart zetten zodat hij/zij voldoende tijd krijgt om rustig te eten. Natuurlijk is er altijd vers water en hebben ze een kattenbak tot hun beschikking. Aan het binnen-gedeelte van de kamer hebben de katten ook een overdekt buitenverblijf met veel klimtoestellen en lig-gedeeltes zodat ze zelf kunnen kiezen of ze binnen of buiten zijn, voor elke kat wat wils.


Knaagdieren, konijnen en vogels

Voor de buiten-konijnen hebben wij een konijnenplein. Dit plein met allemaal buitenhokken voor de konijnen is geheel omheind. Er staan verschillende hokken die wij beschikbaar stellen voor de konijnen. Ook hebben wij op het plein een mooi groot kippenhok staan, uiteraard is dit hok ook beschikbaar voor onze gevederde vrienden.

 

Voor de binnen knaagdieren, konijnen en vogels hebben wij een speciaal ingerichte ruimte waar ieder dier zijn eigen plekje heeft. U kunt er voor kiezen om zijn/haar eigen kooi mee te brengen of u kunt een kooi van ons in bruikleen nemen. Voor de vogels hebben wij eventueel een aantal (grote) kooien die wij beschikbaar stellen voor de vogels tijdens hun vakantie bij ons.

Ook reptielen/amfibieën etc.  zijn bij ons welkom, wij hebben hier de nodige ervaring mee om ook voor deze dieren te zorgen. Op deze locatie hebben wij geen hok voor hen, het eigen hok zal dus wel moeten worden meegenomen.

  

Alle (huis)dieren zijn bij ons van harte welkom!