Kennis maken en optie


Kennismaking

Wij nodigen elke belangstellende en mogelijk nieuwe klant uit voor een kennismaking. Voor honden, katten en overige huisdieren is het belangrijk te weten wie er voor uw huisdieren gaan zorgen, en natuurlijk hoe en waar wij de dieren huisvesten.

Tevens bespreken wij met u onze werkwijze. Natuurlijk is er ook voor u alle gelegenheid voor het stellen van vragen en het kenbaar maken van specifieke wensen.

 

Voor honden vinden wij het bijna een must dat u samen met uw hond(en) komt kennismaken. Naast het leren kennen van een aantal verzorgsters is het voor de hond heel fijn om in ons bedrijf rond te snuffelen, alle geluiden en geurtjes in zich op te nemen, eens een kijkje te nemen in een kennel of op het speelveld. Daarnaast hoort de hond u en ons in gesprek in een ontspannen manier, krijgt een lekker koekje en tenslotte ..... gaat hij/zij weer met u mee naar huis.

Zij herinneren zich dit complete geheel, en als zij vervolgens bij ons komen logeren is er al een herkenning en berusting: ik was hier eerder en toen ging ik ook weer mee naar huis. De hond start zijn bezoek heel relaxt. Dit gevoel gunnen wij elke hond.

 

Bent u door omstandigheden niet in de gelegenheid kennis te maken: natuurlijk gaan wij ervoor zorgen dat uw hond het fijn heeft bij ons. De ervaring leert dat zorg: eten en drinken, behoeften: naar buiten voor uitlaten en spelen en aandacht: borstelen en knuffelen, maken dat de hond het naar zijn zin krijgt/heeft.


OPTIE:

Vanaf het moment van telefonische of elektronische reservering - boeking op afstand als u ons nog niet kent -  geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Heeft u specifieke wensen of twijfels betreffende een te maken reservering dan kunt u in overleg met Pocahondas een vrijblijvende optie nemen op een boeking totdat u heeft kunnen kennismaken. Hiervoor zal dan z.s.m. een afspraak worden gemaakt.

Heeft u (na een kennismaking, of voor het onderzoeken van uw vakantiemogelijkheden) nog behoefte aan bedenktijd, dan kunt u in overleg met Pocahondas een optie nemen van maximaal 14 dagen op een boeking. Indien u geen gebruik wenst te maken van de optie, verzoeken wij u ons dit binnen 14 dagen schriftelijk of elektronisch te laten weten. Zonder tegenbericht geldt de boeking als definitief gereserveerd en gelden de algemene voorwaarden voor reservering.

Immers wij houden de geboden plaats voor u vast.

Voor het reserveren van een periode in de zomervakantie, die nog niet geheel vast ligt, kunt u een optie nemen op die periode. Voor het wijzigen van enkele dagen in deze optie heeft u de gelegenheid tot begin april van dat jaar. Wij zullen de periode middels een bevestiging kenbaar maken. U heeft na ontvangst van de bevestiging nog 3 werkdagen de tijd om de boeking kosteloos te wijzigen.