Kennis maken en optie


Kennismaking

Wij nodigen elke belangstellende en mogelijk nieuwe klant uit voor een kennismaking. Voor honden, katten en overige huisdieren is het belangrijk te weten wie er voor uw huisdieren gaan zorgen, en natuurlijk hoe en waar wij de dieren huisvesten.

Tevens bespreken wij met u onze werkwijze. Natuurlijk is er ook voor u alle gelegenheid voor het stellen van vragen en het kenbaar maken van specifieke wensen.

Wij plannen kennismakingen op afspraak van maandag tot en met zaterdag om 14:00, 14.30 of om 15.00 uur. . Wees er optijd bij want kennismakingen zijn heel populair. 

 

Voor honden vinden wij het bijna een must dat u samen met uw hond(en) komt kennismaken. Naast het leren kennen van een aantal verzorgsters is het voor de hond heel fijn om in ons bedrijf rond te snuffelen, alle geluiden en geurtjes in zich op te nemen, eens een kijkje te nemen in een kennel of op het speelveld. Daarnaast hoort de hond u en ons in gesprek in een ontspannen manier, krijgt een lekker koekje en tenslotte ..... gaat hij/zij weer met u mee naar huis.

Zij herinneren zich dit complete geheel, en als zij vervolgens bij ons komen logeren is er al een herkenning en berusting: ik was hier eerder en toen ging ik ook weer mee naar huis. De hond start zijn bezoek heel relaxt. Dit gevoel gunnen wij elke hond.

 

Bent u door omstandigheden niet in de gelegenheid kennis te maken: natuurlijk gaan wij ervoor zorgen dat uw hond het fijn heeft bij ons. De ervaring leert dat zorg: eten en drinken, behoeften: naar buiten voor uitlaten en spelen en aandacht: borstelen en knuffelen, maken dat de hond het naar zijn zin krijgt/heeft.


OPTIE:

 

Voor het reserveren van een periode in de zomervakantie, die nog niet geheel vast ligt, kunt u een optie nemen op die periode. Voor het wijzigen van enkele dagen in deze optie, heeft u de gelegenheid tot begin april van dat jaar.

Wij zullen de periode middels een bevestiging aan u kenbaar maken. U heeft na ontvangst van de bevestiging nog 3 werkdagen om de boeking kosteloos te wijzigen. Hierna zullen wij hiervoor € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

 

In overleg met Dierenhotel Pocahondas  kunt u een vrijblijvende reservering nemen op een verblijf. Hiervoor geldt een bedenktijd van 7 dagen, die in gaat vanaf de kennismaking. Zonder tegenbericht wordt de boeking definitief gereserveerd en gelden de algemene voorwaarden voor reservering.

 

Immers wij houden de geboden plaats voor u vast.