Reserveren


Hier vindt u het reserveringsformulier voor onze opvang.

 

Na ontvangst van uw reserveringsformulier zullen wij u per mail bevestigen dat de boeking goed is ontvangen en in ons systeem is verwerkt.  In drukke periodes kan dat even duren; de verzorging van de dieren gaat altijd voor.

 

Wij zenden u enige tijd voor de komst van uw huisdier(en) de officiële bevestiging mét de factuur. Wij vragen u de aanbetaling/factuurbedrag aan ons te voldoen.

 

U kunt de 'dier' gegevens van een 2e of zelfs 3e huisdier onderaan het formulier invullen. U hoeft dan geen 2e reserveringsformulier in te vullen.

LET OP : uw dier dient bij binnenkomst in ons Dierenhotel voldoende ingeënt te zijn! Zie hiervoor ook de pagina "vaccinaties" voor de verplichte entingen. Zonder deze entingen kunnen en mogen wij uw dier helaas niet in ons Dierenhotel opnemen!

 

Graag het formulier zo volledig mogelijk invullen zodat wij alle benodigde informatie over uw huisdier kunnen ontvangen.

 

Het is eventueel ook mogelijk om telefonisch te reserveren maar wij geven de voorkeur aan dit formulier.

 

Zoals u kunt lezen in onze algemene voorwaarden is het annuleren van een reservering is niet kosteloos. Hier zijn kosten aan verbonden. Met het invullen van onderstaand formulier is uw reservering definitief en gaat u akkoord met de voorwaarden.Reserveringsformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.